Våra Tjänster

Paket – Dörr till dörr, express & ekonomi tjänster till hela världen.

Med GOTsolution väljer du om ditt paket kommer fram med Express service nästa arbetsdag eller Ekonomi service där det tar några extra dagar för leverans. Vi använder endast välkända transportörer med full spårbarhet online för dina paket.

FLYGFRAKT – Brådskande flygfrakt & ekonomisk flygfrakt.

GOTsolution hjälper er att ordna globala flyg transporter med de största transportörerna, vi kan hjälpa er med både ekonomi och mer brådskande sändningar, både import och export. Vår målsättning är att hjälpa alla från första gången kunder till regelbundna importörer och exportörer av gods.

Sjöfrakt – Hel Container (FCL) och pallgods (LCL).

GOTsolution samarbetar med de största sjö frakts bolagen och vi erbjuder våra kunder både Full Container Load (FCL) och mindre-än-container (LCL) transporter. Import och export. Vi hjälper dig med både transport och tullklarering. . Vår målsättning är att hjälpa alla från första gången kunder till regelbundna importörer och exportörer av gods.

Väg Transporte – pallgods eller hela bilar landtransporter i Europa.

GOTsolution samarbetar med de största transportföretagen i Europa på väg-transporter detta gör oss mycket flexibla som din partner för landtransporter i Europa. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din last. Vår målsättning är att hjälpa alla från första gången kunder till regelbundna importörer och exportörer av gods.

Alla tjänster finns som import och export.
Vi använder endast välkända transportföretag med full spårbarhet.